Velkommen Til Platin Ren Service

100 % Garantiret Kvalitet

   
 

Om Platin Ren Service

Platin Ren Service blev stiftet i 2011 og har på rekord kort tid udviklet sig til en stabil samarbejdspartner, når det gælder rengøring.

Firmaet tæller i dag 4 ansatte, der alle har stor erfaring med rengøring og alle sætter en ære i at udføre et ordentligt stykke arbejde.

Platin ren er meget miljøbevist og bruger svanemærket og allergi venlige produkter.

Når du indgår en aftale med os, er du derfor sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt - hver gang.

Hos os vil du opleve samarbejde baseret på høj kvalitet, service til en fornuftig pris Vi står for: - Miljøvenlighed - Kunden i front - Stor fleksibilitet - Høj kvalitet - Professionalitet - Tæt kundekontakt - Forsikring - Konkurrencedygtige priser Microfiberkonceptet Hos Platin Ren service bestræber vi os på at varetage vores opgaver med mest mulig hensyn til miljøet.

Vi har derfor valgt at bruge microfiberkonceptet i vores virksomhed. Fordelene er klare: Microfiber fjerner ved aftørring op til 99,9% af bakterierne. Vi reducerer brugen af kemi og vand med op til 90%>

Vores motto fra slidt til nyt.

Når du kontakter os med en udfordring om at løse en opgave rådgiver vi med alt og du får svar straks om opgaven kan løses med tilfredsstillende resultat.

Om Os.

Vi er specialister inden for gulv grundig rengøring af alle type gulve, opskuring, afkalkning, polsih fjerning, pleje og polish udlæg.

Læs mere

Nyheder

Vi har skiftet til Tana rengørings produkter og bestriber os på at bruge for det meste kun at gøre brug af svanemærket rengøringsmidler

læs mere

 

Vi har de bedste kvalitetsrapporter på market kan rekvireres ved henvendelse.